İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında
Anasayfa İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında

İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında

İGA İstanbul Havalimanı, New York merkezli, dünyaca ünlü Travel and Leisure dergisinin “The 10 Best International Airports” anketinde “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” arasında yer aldı.
 
Dergi okuyucularının oylarıyla belirlenen listede 94.06 puanla ikinci sırada yer alan İGA İstanbul Havalimanı’nın, ilk sırada yer alan Singapur Changi Havalimanı ile olan puan farkını geçen yıla göre daha azalttığı da dikkatlerden kaçmadı. Bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi olan İGA İstanbul Havalimanı; güçlü altyapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyimi ile uluslararası kurumların takdirini kazanmaya devam ediyor.
 
Amerika Birleşik Devletleri, New York merkezli, dünyaca ünlü seyahat dergisi Travel and Leisure’ın her yıl düzenlediği “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” anketinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İGA İstanbul Havalimanı “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı’ndan” biri seçildi. İGA İstanbul Havalimanı, dünya devlerini geride bıraktı…

29 Kasım 2022 Salı 09:31:15

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.