Emirates ve Gulf Air'den ortak uçuş anlaşması
Anasayfa Emirates ve Gulf Air'den ortak uçuş anlaşması

Emirates ve Gulf Air'den ortak uçuş anlaşması

Emirates ve Gulf Air, Aralık ayından itibaren başlamak üzere tek taraflı bir uçuş ortaklığı anlaşması imzaladı. Yeni anlaşma, Gulf Air yolcularına Dubai üzerinden Emirates'in Avrupa, Afrika, Güney Amerika ve Uzak Doğu'daki bir dizi Emirates uçuş noktasına ulaşması için rahat bağlantı imkânı ve daha fazla seçenek sunuyor.
Bahreyn Airshow'un ilk gününde imzalanan anlaşma, geçtiğimiz yıl belirlenen iş birliği çerçevesinde her iki havayolu arasında büyüyen bir ilişkinin sinyalini verdi. Anlaşma Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark ve Gulf Air CEO'su Captain Waleed Al Alawi tarafından Gulf Air Yönetim Kurulu Başkanı Zayed R. Alzayani huzurunda imzalandı. İmza törenine her iki havayolunun üst düzey yönetim ekiplerinde yer alan isimler de katıldı.Genişletilmiş ortaklık kapsamında, Gulf Air, en cazip global turizm noktalarına Dubai üzerinden Emirates tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda "GF" pazarlama kodunu kullanacak ve Gulf Air yolcularına yeni tatil seçenekleri sunacak. Yolcular Budapeşte, Prag, Varşova, Cezayir, Tunus, Bali, Hanoi, HoChi Minh City, Taipei ve Sao Paulo gibi uçuş noktalarına rahat bağlantı imkanından yararlanabilecekler.

29 Kasım 2022 Salı 09:23:09

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.